Wild Kids

I höstas hade vi en friluftsdag med temat Wild Kids. Hade jag varit barn idag hade nog en av mina stora drömmar varit att delta i detta härliga program. Det är inspirerande att skapa friluftsdagar med teman som eleverna verkligen blir peppade av, det höjer deras engagemang och intresse ytterligare.
Inför den stora dagen fick eleverna i årskurs 5 en peppande hälsning från @wildkidselsa 🦁 Vilken underbar förebild! Positiv, glad och med galet härligt driv! Tack @wildkidselsa för hälsningen till eleverna – det gjorde verkligen att de tog lite extra!

Det var fullt ös hela dagen då vargar, ugglor, rävar, lejon, björnar, hjortar, älgar, kaniner och rådjur kämpade om första priset – Wild Kids kistan! Vilken pepp, vilket samarbete! Underbart! 🤩

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s